Notícies

Un viatge literari al llarg del 2023: 12 llibres per a 12 mesos


Un viatge literari al llarg del 2023: 12 llibres per a 12 mesos

04/12/2023

L'any arriba a la seva fi i és hora de fer un recorregut literari pels dotze mesos que han marcat el 2023 a la nostra editorial! Des d’històries gastronòmiques al cinema fins a la gestió del risc moral en les empreses, hem explorat una àmplia gamma de temes enguany. Aquí us presentem la nostra selecció de “12 llibres per a 12 mesos”, una retrospectiva literària que captura la diversitat de les publicacions d’aquest any.


1. "Geografías culinarias: 50 Películas para abrir el apetito"

David García-Reyes i Marta Gallardo ens porten de viatge per la historia gastrofílmica del cinema, explorant com el menjar s’ha convertit en un element fonamental en les pel·lícules de directors com Tarantino, Almodóvar i molts d’altres.

2. "Humanisme i posthumanisme. Eines per a unes ciències humanes en moviment"

Francesc Núñez-Mosteo, Agnès Vayreda Duran, Begonya Enguix Grau, Josep Martí i Mara Martínez Morant, lideren una anàlisi profunda sobre l’humanisme i posthumanisme, oferint perspectives que ens conviden a reflexionar sobre la nostra existència i el nostre paper al món.

3. "Marketing cinematográfico y de series"

José Vicente García Santamaría i Miriam Rodríguez Pallares ens submergeixen en el complex món del màrqueting audiovisual, proporcionant eines per a construir plans efectius de comunicación i màrqueting per a pel·lícules i series.

4. "Emoción o victoria: 50 películas para 50 deportes"

Paco Gisbert ens porta a través de pel·lícules que capturen l’emoció i la victòria en 50 esports, demostrant la connexió única entre el cinema i el món esportiu.

5. "Una paraula val més que mil imatges”

Jordi Caballé May explora l’art del copywriting, ensenyant-nos a escriure textos efectius amb un propòsit específic, des de persuadir fins a explicar històries impactants.

6. "Patentes: Búsqueda y uso bibliográfico"

Gema Velayos-Ortega i Rosana López Carreño ens guien en l’anàlisi de les patents com a fonts d’informació tècnica, proporcioant una visió fonamental per a entendre el seu ús bibliogràfic.

7. "La conquesta de l'ortografia"

Ramon Bassa i Martín ens porta a la infancia amb un enfocament en l’ortografia, oferint una proposta didàctica i pràctica per a millorar l’aprenentatge en català.

8. "La inteligencia artificial en el periodismo"

Santiago Tejedor reflexiona sobre l’impacte de la intel·ligència artificial en el periodisme, explorant possibilitats i desafiaments en un món mediàtic en constant evolució.

9. "La biografía en comunicación política"

Santiago Castelo Heymann ens submergeix en l’estratègia biogràfica en la comunicació política, analitzant casos d’estudi des de Biden fins a Boric.

10. "Menores y migrantes"

Marina Sonadellas Aragües ens presenta experiències i realitats de menors migrants en un format testimonial i crònica periodística.

11. "¿Puede la publicidad ser feminista?"

María Isabel Menéndez Menéndez explora el femvertising i la publicitat feminista, oferint principis i reflexions per a una comunicación autèntica i progressiva.

12. "Excelencia en comunicación"

Ángeles Moreno, Ansgar Zerfass, Cristina Fuentes-Lara, Dejan Vercic, Noelia Zurro-Antón, Piet Verhoeven i Ralph Tench, ens brinden dades i casos d’estudi per comprendre com construir, desenvolupar i liderar comunicacions excel·lents en un món globalitzat.



Amb aquesta selecció, us convidem a endinsar-vos en aquestes lectures que han marcat el nostre calendari de 2023. Podreu trovar aquests libres i molts més disponibles a la nostra página web. Que gaudiu d’aquestes obres i us desitgem un pròsper tancament d’any, ple de lectures fascinants!

Veure booktrailer