Filtrar per

Temàtiques

  • Comunicació i Sociologia

Format

Idioma

Col·lecció: Manuals

Elements 25 a 30 d'un total de 30

Escriptura sexy Lluís Pastor

Sinopsi

Els textos que no atrauen tenen un recorregut curt en un món en el qual la comunicació és el centre de qualsevol activitat. Quan es parla de comunicació escrita s'ha de parlar d'escriptura eficaç. I això significa que l'escriptor aconsegueixi del seu públic el que s'havia proposat: informar-lo, orientar-lo, fer-lo pensar, proporcionar-li una opinió o convèncer-lo.

Veure fitxa

Paper 19.00 €
Epub 5.49 €
Pdf 19.00 €

Retòrica Exprés. 2a ed. Lluís Pastor

Sinopsi

Comunicar en públic sol generar en les persones un estrès que de vegades resulta insuportable. Qui vol comunicar en públic amb correcció ho fa. Només és necessari voler fer-ho i dotar-se d'un sistema que ajudi a controlar la nostra comunicació: el nostre discurs o el nostre text escrit. Aquest llibre l'orientarà sobre com millorar la seva motivació per comunicar i el proveirà d'un sistema ràpid, fàcil i fiable de construir comunicacions amb èxit.

Veure fitxa

Paper 17.00 €
Epub 7.99 €
Pdf 17.00 €

Teories de la comunicació Anna Estrada Alsina, Miquel Rodrigo Alsina

Sinopsi

Les teories de la comunicació analitzen el fenomen de la comunicació des d'una perspectiva científica. En aquesta obra, presentem una ordenació d'aquest saber acumulat des del segle passat fins a l'actualitat. Des dels seus inicis, les teories de la comunicació han analitzat quin és l'impacte comunicatiu de les tecnologies i aquest continua essent el seu gran repte.

Veure fitxa

Paper 23.00 €
Epub 9.50 €
Pdf 23.00 €

Comunicació i crisi Carles Pont Sorribes

Sinopsi

La informació d'episodis de crisi situa l'activitat dels actors informatius davant d'un repte d'extraordinària complexitat. Aquest llibre aporta algunes respostes als conflictes professionals esmentats.

Veure fitxa

Paper 19.50 €
Epub 6.99 €
Pdf 19.50 €

El guió del gènere de ficció per a televisió i ... Antoni Colomer i Puntés, Jesús Borràs i Vidal

Sinopsi

Aquest llibre exposa les estructures bàsiques per empenyer al futur guionista a reflexionar, analitzar i racionalitzar cadascuna de les fases de la creació pròpia, inculcar-li l'art de la combinatòria i fer-li assumir -que no copiar- les troballes narratives que s'han consolidat amb èxit per la seva eficàcia indiscutible.

Veure fitxa

Paper 24.00 €
Epub 7.49 €
Pdf 24.00 €

Llenguatge publicitari. Estratègies i creativit... Joan Sabaté López, Josep Rom Rodríguez

Sinopsi

El llenguate publicitari, títol i pal de paller d'aquest llibre que presentem, és l'instrument que utilitza l'activitat publicitària per a posar en contacte l'anunciant amb el consumidor i, per tant, n'és la seva eina principal.

Veure fitxa

Paper 20.00 €
Epub 7.99 €
Pdf 20.00 €

Elements 25 a 30 d'un total de 30